Новини,  Освіта (навчання)

ПРЕС-РЕЛІЗ щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник»

Дата проведення: 24 вересня 2020 року

Початок: 09.00

Місце проведення: Кам’янське вище професійне училище  (м. Камянське проспект Гімназичний,10)

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 13.02.2020 №200 та відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових і спеціальних дисциплін, турніри, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт та конкурси фахової майстерності кожен рік проводяться Всеукраїнські конкурси фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з різних професій. Конкурси проводяться в три етапи: І – в закладі (професійно-технічної) освіти, ІІ – обласний, ІІІ – Всеукраїнський.

24.09.2020 на базі Кам’янського вищого професійного училища проводиться ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник». В конкурсі беруть участь переможці І етапів – випускники 24 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області (мм. Дніпра, Кам’янського, Кривого Рогу, Нікополя, Жовті Води, Синельникове, Марганець).

Умовами конкурсу передбачено:

  • виконання теоретичного завдання (вирішення тестів на комп’ютері);
  • виконання практичного завдання (зварювання стикового з’єднання пластин з низько вуглецевої сталі у вертикальному (PF) просторових положеннях двома методами 111 і 135 (відповідно до креслення).

Переможцями  конкурсу стали:

  1. Руденко Олексій – Кам’янське вище професійне училище;
  2. Тарасенко Назар – Міжрегіональний центр професійної перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців м.Кривий Ріг;
  3. Бендриков Сергій – Професійне-технічне училище №2

Здобувач освіти – Руденко Олексій (Кам’янське вище професійне училище) – переможець обласного етапу представить Дніпропетровську область на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Електрогазозварник».

Фото 1 – І місце   – Руденко Олексій (Кам’янське вище професійне училище)

Фото 2 – ІІ місце  –  Тарасенко Назар ( Міжрегіональний центр підготовки і перепідготовки звільнених у запас військовослужбовців)

 

ІІІ місце – Бендриков Сергій (Професійне-технічне училище №2)

Залишити відповідь